Elavon, Merchant Services Elavon

Skip to content

North America

Europe

Noteworthy

Door zogenaamde third-party relationships ondersteunt Elavon betrouwbare terminals en tevens oplossingen op het gebied van e-commerce.


Uw enige bron voor betaalverwerking

Uw onderneming is uniek, alsook de uitdagingen. In de huidige competitieve marktsituatie, dient u een goede klantendienst te verzoenen met een efficiënt cash- en risicobeheer. Met Elavon bent u dan ook in goed gezelschap; onze end-to-end oplossingen en ons internationaal processingplatform ondersteunen meer dan een miljoen handelaars wereldwijd. Onafhankelijk van de sector – retail, horeca, hospitality, dienstverlening, mail order, e-commerce – wij hebben de oplossingen die u nodig heeft om het verwerken van betalingen te optimaliseren voor uw onderneming.

Het aanvaarden van krediet- en debitkaarten biedt uw klanten de beste en eenvoudigste betalingsmogelijkheden terwijl tevens bijkomende inkomsten en veiligheidsmaatregelen worden gegenereerd voor uw business. Met Elavon heeft u daarom één veilig en compliant contactpunt voor authorisaties, verwerking, uitbetaling en ondersteuning bij al uw Visa en MasterCard krediet- en debitkaarttransacties.
Hier meer

iMerchantConnect

Spaar papier en tijd! Verschaf uzelf meteen toegang tot uw rekeninginformatie, overzichten en belangrijke handelaarsinformatie met ons nieuwe online rapportagesysteem.

Indien u een handelaar bent die bij Elavon is aangesloten en toegang wenst tot iMerchantConnect; gelieve het registratieformulier iMerchantConnect in te vullen en naar ons toe te zenden.

Ontvang Euro´s met DCC van Elavon

Met Dynamic Currency Conversion (DCC) betaalt Elavon u een deel van de wisselkoers terug. DCC is beschikbaar in zowel “card-present” en “card-not-present” omgevingen en als online transacties. Internationale aankopen met Visa® en MasterCard® worden op het moment van de verkoop omgerekend in de munteenheid van de kaarthouder en een deel van de wisselkoers wordt aan uw bedrijf terugbetaald. DCC van Elavon ondersteunt tot 48 valuta van overal ter wereld.

Elavon voert het volledige omrekenproces uit – van directe wisselkoersen en transactieverwerking tot back-end calculatie, registratie, uitbetaling en ondersteuning. Dit houdt in dat uw bedrijf niet enkel bijkomende inkomsten genereert, maar ook efficiënter kan werken, omdat alles via één partner verloopt.

WAARSCHUWING PHISHING SCAMS:

Melding frauduleuse e-mails

Deze lijken afkomstig te komen van Elavon of van één van de creditcardorganisaties en kunnen u vragen om via een link een paswoord te vernieuwen of testtransacties met betaalkaarten uit te voeren en de transactie informatie door te sturen naar een e-mail adres (noch het onze noch dat van de creditcardorganisaties). Gelieve deze niet te beantwoorden. Elavon en de creditcardorganisaties contacteren handelaars niet rechtstreeks met de vraag om paswoorden te vernieuwen, informatie omtrent betaaltransacties te verkrijgen of testtransacties uit veiligheidsoverwegingen uit te voeren. Meld phishing:

Elavon:phishing@elavon.com
Mastercard: datasecurity@mastercard.com
Visa: phishing@visa.com

Bel ons:
Klantendienst & Point-of-Sale (POS):
Belgie: 078/18 99 78
Nederland: 020/20 36664
ma-vr: 8u30-17u30

24/7 Voice Authorisatie Hotline:
Belgie: 0800 99 010
Nederland: 020/20 08414

Telesales/Sales:
Belgie: 02/200 63 21
Nederland: +32 (0)2/200 63 21
ma-vr: 8u00-16u00

Fax ons
Belgie: 02/200 63 35
Nederland: 020/20 36 667

Email ons:
KlantenService@elavon.com

Post:
Elavon Merchant Services
Postbus 20000
1000 Brussel 1
België

Verzoek tot meer informatie