Elavon, Merchant Services Elavon

Skip to content

North America

Europe

iMerchant Connect

Verkrijg toegang tot Elavons beveiligd en online rapportagesysteem iMerchantConnect

Gelieve de volgende details te vervolledigen. Een gebruikersnaam en paswoord zullen nadien via email naar u toegezonden worden zodat u via iMerchantConnect toegang verkrijgt tot uw handelaarsaccount.
Voor iedere afzonderlijke gebruiker dient een registratieformulier ingevuld te worden.

iMerchantConnect Registratie

Alle velden zijn verplicht in te vullen tenzij anders aangeduid
Details van de persoon aan wie toegang tot iMerchantConnect dient te worden verleend:
Gelieve u akkoord te verklaren met de onderstaande gebruiksvoorwaarden van de website en de iMerchantConnect Servicevoorwaarden alvorens uw registratieformulier te verzenden.


Hierbij bevestig ik in de hoedanigheid van een volledig gevolmachtigd vertegenwoordiger die optreedt voor en in naam van bovenvermelde handelaar dat: (i) de in dit registratieformulier verstrekte informatie waar, accuraat en volledig is; (ii) ik volledig geauthoriseerd ben om de handelaar te binden aan gebruiksvoorwaarden van de website en de iMerchantConnect Servicevoorwaarden en dat ik door het verzenden van dit registratieformulier aangeef dat de handelaarsovereenkomst mag gelinkt worden aan en tevens valt onder die gebruiksvoorwaarden van de website en de iMerchantConnect Servicevoorwaarden; (iii) ik erken dat toegang tot de iMerchantConnect website onderworpen is aan de gebruiksvoorwaarden van de website en de iMerchantConnect Servicevoorwaarden.